Cistella

EMPRESA

null

Som la unió de fabricants Artesans de Ceràmica. Amb gran experiència que, enriquida amb les tècniques modernes, ens permeten amb les argiles idònies obtenir productes de gran qualitat.

QUI SOM

Som la unió de Fabricants de Ceràmica. Artesans Terrissaires especialitzats en fer tot tipus d’envasos per a precuinats, gelats…, així com la tradicional ceràmica d’estris per la cuina: cassoles, olles, cocotes… i pel parament de la taula: enciameres, safates, plats…

HISTÒRIA

Fundada l’any 1952, La Central, va agrupar famílies de tradició ceramista provinent dels seus avantpassats. Avui ens considerem hereus i transmissors d’una gran experiència que, enriquida amb les modernes tècniques, ens permeten fabricar amb les argiles idònies per obtenir productes de gran qualitat.

QUALITAT

L’any 2002 vàrem obtenir la Certificació ISO 9001/2000 per a la fabricació i comercialització d’especialitats artesanes en fang pel foc i de productes ceràmics per a envàs alimentari i decoració.

QUÈ FEM

Fem producte ecològic.

Com a matèria primera tenim el fang, que és totalment natural, abundant i no contamina. Utilitzem esmalts i vernissos que compleixen les normatives europees i internacionals, en relació al respecte al medi ambient.

Productes totalment ecològics, fets a partir de la terra, l’aigua i el foc. El fang, la nostra matèria primera, s’extreu directament de la natura i un cop utilitzat pot tornar a ella sense contaminar, ja que amb el temps tornarà a ser fang.

null

A les nostres instal·lacions i amb la experiència obtinguda al llarg dels anys fabriquem diferents línies de productes:

Pel sector d’alimentació: envasos en general destinats per plats precuinats, gelats, iogurts, i postres variats, indústria formatgera, i qualsevol altre producte tradicional com ara tapes, aportant un alt valor afegit al producte presentat, i donant la possibilitat al consumidor final de re-utilitzar l’envàs per altres finalitats.

Per la cuina: les tradicionals cassoles, olles, cocotes… adaptades a les noves tècniques de cocció com vitroceràmica o inducció.

Per la hostaleria i la restauració que volen mantenir la tradició: gerres pel vi i sangria, plats, safates rectangulars i ovalades i col.leccions de vaixelles molt actuals.